Nu kan du söka årets designpris

Fram till den 30 april kan formstudenter och nyutexaminerade ansöka om att vara med i Uppsalas Stadmissions tävling om årets designpris. Tävlingen pågår under våren och priset delas ut hösten 2019. Vinnaren får möjlighet att få sin design satt i produktion genom Hantverkslussen som arbetar med rehabilitering och för att skapa fler arbetstillfällen för socialt utsatta. Produkten kommer sedan att säljas i Designtorgets butiker och Malmstensbutiken. APERIO_3
Aperio är förra årets vinnare som är en förvaringsmöbel som i sin utformning är smidig och och kan stå lite överallt. Den kan användas för källsortering, som pappersinsamling, förvaring eller extra papperskorg. Den blev en storsäljare som fortfarande finns i Designtorget, Malmstensbutiken och på Stickspåret Designbutik.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *