Vinn biljetter till filmen om Vincent Van Gogh

Den 29:e mars har filmen Vincent Van Gogh – vid evighetens port premiär. Willem Dafoe blev Oscarsnominerad för sin starka insats i filmen, där vi möter mästaren och hans verk som de aldrig setts förut. Regissören Julian Schnabel, själv etablerad konstnär, har skapat en film präglad av nerven som kännetecknar van Goghs tavlor. Det är berättelsen om en konstnär som får betala ett högt pris när han utmanar samtidens normer, och vi kommer nära inpå Vincent under den febrilt verksamma tiden i slutet av hans liv. I trakterna kring Arles skapar han tavlor med djärva penseldrag och den sydfranska landsbygdens glödande färger. Nu lottar vi ut biljetter till fem personer som får två biljetter var till den nya filmen. Du tävlar genom att maila osa@scanbox.com och svara på frågan: Under vilket århundrade levde och verkade Vincent van Gogh? Sista tävlingsdagen är 26/3.

AEG_Still_0209

AEG_Still_0347


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *