AW18 hos Maxjenny

Skärmavbild 2018-11-09 kl. 11.23.36

Den färgstarka Malmöbaserade modedesignern MaxJenny har olika glasögonbågar varje dag som matchar hennes outfit. Nu är hon aktuell med en ny klädkollektion och har dessutom skapat egna bågar – både under eget namn och i samarbete med Specsavers. 

Berätta lite kort om din senaste klädkollektion?

– Med AW18 har jag grävt där jag kommer ifrån. Jag har tagit bilder på mitt Österlen och Östergötland och skapat tryck utifrån detta. Många tryck har kommit till genom tillfälligheternas spel och jag måste fånga kreativiteten i flykten. I Vik på Österlen, där jag är uppvuxen, är det väldigt kreativt med ett 1 500 kvadratmeter stort hus där allt från verkstäder till privat boende ryms. Det är sjukt stort och den oerhört vackra naturen och ett galet zen öppnar upp för ett konstant flöde av kreativitet och möjligheter där kroppen egentligen aldrig är i viloläge. 

Vad är din inre drivkraft?

– Jag har ett enkelt behov av att visa världen att jag är bäst, i min kategori, sedan tycker jag att jag är väldigt bra på det jag gör och har något nytt att erbjuda som man inte har sett förut och på den vägen är det. Jag ser ständigt saker, lägger märke till en massa små detaljer samt färgkombinationer på de mest märkliga ställen. Det är en ständig on going liten fabrik i mitt huvud.

.MNO_0900  MNO_0111 MNO_0186 MNO_0233 MNO_0285 MNO_0366 MNO_0499 MNO_0599


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *