Gotain i samarbete med Dusty Deco

Under våren 2017 så startades designvarumärket Gotain med visionen om att erbjuda skräddarsydda gardiner. När grundaren Eleonora samlade inspiration till Gotains första fotografering så var Dusty Decos inredningsuttryck den största inspirationskällan. Och när Gotain lanserades så blev Dusty Deco den första återförsäljaren till Eleonoras glädje. Dusty Decos grundare Edin och Eleonora började tidigt bolla idéer om att skapa en gardinkollektion och nu har den äntligen lanserats.

— Vi tyckte det var spännande att inspireras av ton i ton, fast på en helt nya nivå – mönster i mönster. Att låta ögat vandra från en golvyta till taklist genom ett och samma mönsteruttryck, säger Eleonora på Gotain.

01_Vardagsrum_09908_Kontor_015

 

15_Kontor_006

16_Vardagsrum_004

Gotain x Dusty Deco rosa 004

Gardinerna finns tillgängliga hos Gotain och mattorna från Dusty Deco. Bilderna är fotograferade av Pär Olofsson. 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *