Exotiska djur – en given höstfavorit

Sedan starten 2007 har Studio Lisa Bengtssons design ständigt överraskat oss med sitt nytänkande och uppfinningsrikedom. Designen ligger alltid rätt i tiden och Lisas mönster bjuder in oss alla till en spännande och fabulös värld. Under Formex i augusti presenterades den nya kollektionen ”The Fly Collection” med mönstren ”Cloudy” och ”Poppy” .

Kollektionen gestaltar modiga och speciella djur med härliga karaktärsdrag i bästa LisaBengtsson-anda där sköldpaddor simmar bland moln och tigrar glatt hoppar med en vallmo i tassen. Produkterna består av tapet, tyg, kuddar, lampskärmar och brickor.

Mönstret ”Cloudy” har en härlig blå ton med ett drömlikt mönster med sköldpaddor som simmar bland molnen. “Poppy” har en varm grön ton som grund och mönstret är djärva tigrar som glatt hoppar med en vallmo i tassen.


– Jag ville skapa en spännande kollektion med modiga djur som vågar ta steget och hoppa och simma ut i det okända. Med lekfullhet och mustiga färger är denna kollektion ett måste för hösten! säger Lisa och vi instämmer till fullo.

Text: Therése Nyström & Sofia Andrén @evenstevenagenturer

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *https://magasinetrumdesign.se

Nyheter

 • Nu öppnar Market Art Fair på Liljevachs

  Nu är det dags för årets upplaga av Market Art Fair 13-15 april och som i år är tillbaka på Liljevalchs konsthall, på Djurgården i Stockholm. Ett urval av de främsta gallerierna och konstnärerna från hela Norden presenteras och vi fick en pratstund med Carl M. Sundevall, som tillsammans med Lars Nittve håller i trådarna. […]

 • Mode möter inredning

  Mode mötte inredning och arkitektur när Hem lanserade filten Vienna Throw. Det är den milanbaserade modedesignern Arthur Arbesser som står bakom filten och designen som är hans fjärde filtdesign för Hem. Med Vienna Throw återvänder Arthur Arbesser till sitt ursprung och hämtar inspiration från Wiens designhistoria, och mer specifikt den österrikiska arkitekten Josef Hoffman och Wiener […]

 • Eklektiskt från Layered

  Under möbelveckan i Stockholm presenterar Layereds grundare Malin Glemme en ny kollektion med soffor, fåtöljer, mattor och puffar. Den nya kollektion heter ”The Eclectic collection” och visas tillsammans med Stockholms Auktionsverks antikviteter från deras online-auktion. Dessutom öppnar Layered en pop up-butik mellan den 9-11 februari på Stockholms Auktionsverk. Här ser ni bilder från Layereds kollektion, […]

 • Massproductions Rose Chair utmanar möbelbranschen

  Under Stockholm Design Week 2018 lanserar det svenska designvarumärket Massproductions Rose Chair, designad av Chris Martin. Den eleganta loungefåtöljen är utvecklad med hjälp av industriell produktion och nya tekniker, där såväl material som form utmanats. Rose Chair lanseras i fyra utföranden, Svartbetsad Ek, Valnöt, Lönn samt en kulör som Chris Martins dotter Rose själv kommer att […]