Årets Rum 2016

Måndagen den 8 februari gick Årets Rum 2016 av stapeln. Det prisades vinnare i fyra kategorier och trion som toppar maktlistan presenterades. Spana in bilderna från kvällen!

611A8711

611A8774

 Nya Rums Chefredaktör Josefin Udén och Eero Koivisto delade ut priset ”Årets Möbel 2016”.

611A8805
Eero Koivisto tillsammans med David Ericsson, vinnare av ”Årets Möbel 2016”.

611A8852
Rum Hemmas chefredaktör Amina Djemili och Monica Förster delade ut priset ”Årets Hemmapryl 2016”.

611A8889
Jesper Kouthoofd, vinnaren av ”Årets Hemmapryl 2016”.

611A8930
Rum Designs chefredaktör Lisa Kruse och Luca Nichetto (till höger) delade ut priset ”Årets Designer 2016” till Shane Schnek och Clara Von Zweigbergk.

611A8937
Luca Nichetto och Clara Von Zweigbergk.

Tf. Chefredaktör för Tidskriften Rum – Cecilia Öfverholm och Rahel Belatchew Lerdell delade ut priset för ”Årets Arkitektur 2016”.

611A9000
Olafur Eliasson tackade för priset via video-meddelande.

611A9024
Kerstin Brunnberg, Chef på ArkDes, tog emot priset åt Olafur Eliasson.

611A9129
Några av vinnarna av Årets Rum 2016 tillsammans med  Lisa Lindström, Emma Jonsteg och Johanna Frelin som toppar maktlistan 2016.

 

Death Team avslutade årets upplaga av Årets Rum!

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *https://magasinetrumdesign.se

Nyheter

 • Nu öppnar Market Art Fair på Liljevachs

  Nu är det dags för årets upplaga av Market Art Fair 13-15 april och som i år är tillbaka på Liljevalchs konsthall, på Djurgården i Stockholm. Ett urval av de främsta gallerierna och konstnärerna från hela Norden presenteras och vi fick en pratstund med Carl M. Sundevall, som tillsammans med Lars Nittve håller i trådarna. […]

 • Mode möter inredning

  Mode mötte inredning och arkitektur när Hem lanserade filten Vienna Throw. Det är den milanbaserade modedesignern Arthur Arbesser som står bakom filten och designen som är hans fjärde filtdesign för Hem. Med Vienna Throw återvänder Arthur Arbesser till sitt ursprung och hämtar inspiration från Wiens designhistoria, och mer specifikt den österrikiska arkitekten Josef Hoffman och Wiener […]

 • Eklektiskt från Layered

  Under möbelveckan i Stockholm presenterar Layereds grundare Malin Glemme en ny kollektion med soffor, fåtöljer, mattor och puffar. Den nya kollektion heter ”The Eclectic collection” och visas tillsammans med Stockholms Auktionsverks antikviteter från deras online-auktion. Dessutom öppnar Layered en pop up-butik mellan den 9-11 februari på Stockholms Auktionsverk. Här ser ni bilder från Layereds kollektion, […]

 • Massproductions Rose Chair utmanar möbelbranschen

  Under Stockholm Design Week 2018 lanserar det svenska designvarumärket Massproductions Rose Chair, designad av Chris Martin. Den eleganta loungefåtöljen är utvecklad med hjälp av industriell produktion och nya tekniker, där såväl material som form utmanats. Rose Chair lanseras i fyra utföranden, Svartbetsad Ek, Valnöt, Lönn samt en kulör som Chris Martins dotter Rose själv kommer att […]