Premiär för Bukowskis första shop

Nu kan du enkelt shoppa ett urval av vintageföremål – design, mode, mattor, klockor och smycken – till fasta priser. Auktionshuset Bukowskis erbjudande med “köp direkt” har funnits ett tag för smycken och klockor, men nu har de tagit konceptet vidare till att även omfatta design, mode och mattor från några av våre mest hyllade och efterfrågade formgivare.

– Vi arbetar ständigt med att utveckla och modernisera våra erbjudanden. Därför är det roligt att presentera en vidare satsning på Bukowskis Shop, som i sitt nya format möter den stora efterfrågan om att både kunna köpa och sälja design och antikviteter till fasta priser på Bukowskis digitala och globala plattform, säger Louise Arén, VD på Bukowskis.

Bukowskis_Closeup_1Bukowskis_Shop_5Bukowskis_Shop_3Genom att kunna erbjuda sitt föränderliga utbud till ett fast pris vill Bukowskis möta behovet hos de kunder som inte vill eller har möjlighet att vänta in en specifik auktion. Varorna kommer att levereras världen över och samtliga objekt kommer finnas tillgängliga i Bukowskis app.

Se mer på Bukowskis.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *