snygga soffbord

 1. MARMORBORDEN har blivit omtyckta inredningsobjekt i vardagsrummet. Det här eleganta bordet från Eilersen har förutom den vackra gröna bordsskivan även ett spännande underrede, 16 500 kr.
 2. BORDET SUPERELLIPS designat av Bruno Mathsson har blivit en designklassiker och ett omtyckt bord i många svenska hem. De eleganta spännbenen i stål ger bordet en svävande karaktär. Soffbordet Supercirkel är från samma serie, 10 750 kr.
 3. DET FORMSTARKA bordet Flower har hämtat inspirationen från florans värld. Formgivet av Christine Schwarzer för Swedese. Ett bord som går att få i personliga färgkombinationer vilket gör att det blir en originell möbel i rummet, 5 870 kr.
 4. NOGUCHI TABLE designades på 1940-talet av skulptören Isamu Noguchi. En kombination av konst och funktion som blivit en designklassiker, från Vitra. Underrede i trä med en bordsskiva i glas.
 5. PALETTE TABLE är ett soffbord med olika funktioner och användningsområden. Bordet har tre olika bordsskivor i varierande form och material och är formgivet av Jamie Hayon för &tradition, 11 495 kr.http://magasinetrumdesign.se

Topp fem

 • samlat-1 Imponerande nyheter från möbelmässan

  Under Stockholm Furniture & Light Fair, som pågår 6-10 februari i Stockholm, lanseras årets nyheter från skandinaviska möbel- och belysningsföretag. Här är nyheterna vi imponerades lite extra av, materialen som tog plats och high lights du inte får missa. Lager på lager med Färg & Blanche Den kreativa designduon Färg & Blanche har skapat en […]

 • arbetslampor_head Stilfulla arbetslampor

  Ljusa Idéer vid skrivbordet.

 • soffbord_head snygga soffbord

  Marmorborden har blivit omtyckta inredningsobjekt i vardagsrummet. Här är några av våra favoriter!

 • Toppfemljus-head FORMSTARKA LYKTOR

  Lys upp vinterns mörkadagar och sprid ett varmt sken med formstarka lyktor!