FORMSTARKA LYKTOR

 1. DE STILSÄKRA LYKTORNA i förgyllt glas är hantverk på hög nivå. De tillför elegans i rummet, vare sig de står tända eller inte. Formgivna av Skogsberg & Smart, från 500 kr.
 2. LJUSLYKTAN LUNAR ur serien The London Collection formgiven av den internationella smyckesdesignern Lara Bohinc för Skultuna, 998 kr.
 3. DEN STILRENA ljuslyktan i glas med läderhandtag är formgiven av Maria Berntsen för danska Holmegaard. En form som inspirerats av flaskans enkla linjer. Den stora modellen är 45 cm och passar bra i hörnet på golvet, 1 699 kr.
 4. LJUSLYKTAN ETCH designad av Tom Dixon har ett utstuderat mönster som bildar ett vackert skuggmönster när den är tänd. Flera tillsammans blir en fin installation på bordet, 755 kr.
 5. SKEPPSLAMPAN från Stelton är en klassisk ljuspunkt. Häng över bordet eller ställ på hyllan. Sprider ett stilsäkert ljussken var den än står, 5 499 kr.http://magasinetrumdesign.se

Topp fem

 • samlat-1 Imponerande nyheter från möbelmässan

  Under Stockholm Furniture & Light Fair, som pågår 6-10 februari i Stockholm, lanseras årets nyheter från skandinaviska möbel- och belysningsföretag. Här är nyheterna vi imponerades lite extra av, materialen som tog plats och high lights du inte får missa. Lager på lager med Färg & Blanche Den kreativa designduon Färg & Blanche har skapat en […]

 • arbetslampor_head Stilfulla arbetslampor

  Ljusa Idéer vid skrivbordet.

 • soffbord_head snygga soffbord

  Marmorborden har blivit omtyckta inredningsobjekt i vardagsrummet. Här är några av våra favoriter!

 • Toppfemljus-head FORMSTARKA LYKTOR

  Lys upp vinterns mörkadagar och sprid ett varmt sken med formstarka lyktor!